2019-07-16T17:18:36+00:00

Πάπια Κατσιατόρε

Χρόνος Προετοιμασίας: 55’ Μερίδες: 4 Εκτέλεση: Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε την Φυτίνη και βάζουμε μέσα την πάπια και το κρεμμύδι να ροδίσουν Σβήνουμε με το κρασί και στη συνέχεια προσθέτουμε το [...]

2019-07-16T17:18:36+00:00

Κοτόπουλο Μεσογειακό

Χρόνος Προετοιμασίας: 60’ Μερίδες: 4  Εκτέλεση: Πλένουμε καλά τα μπουτάκια, τα στραγγίζουμε και τα αλατοπιπερώνουμε Σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα, ρίχνουμε το λάδι μέχρι να κάψει και στη συνέχεια [...]

2019-07-16T17:18:37+00:00

Λαγός με Γλυκά Κρεμμυδάκια (Στιφάδο)

Χρόνος Προετοιμασίας: 120’ Μερίδες: 4  Εκτέλεση: Πλένουμε τον λαγό, τον κόβουμε σε μερίδες και τον βάζουμε σε μια κατσαρόλα με το λάδι. Τον τσιγαρίζουμε μαζί με τα φρέσκα κρεμμυδάκια και σβήνουμε [...]